Hogyan kell vásárolni a honlapon?

Vásárlási útmutató

1. lépés - Regisztráció

Akkor láthatjuk az árakat a webshopban ha kitöltöttünk egy regisztrációs ívet és a rendszergazda elfogadta. Ezek után kapunk egy emailt a bejelentkezési adatainkkal amit azonnal meg lehet változtatni a FIÓKOM menü pontban.
A REGISZTRÁCIÓ után egyik kollégánk felkeresi önt.

2. lépés - Bejelentkezés

Miután a regisztráció megtörtént email-ben kapunk egy felhasználó nevet és egy jelszót.
A FIÓKOM menü pontban beírjuk a kapott adatainkat és indulhat a vásárlás. Ebben a menü pontban változtathatjuk a jelszavunkat a számlázási és szállítási címünket és visszanézhetjük az eddigi rendeléseinket. 

3. lépés - Vásárlás

Adjuk a kosárhoz a kívánt termékeket a “kosárba teszem gombbal”. A kosár oldalon is módosíthatjuk a darabszámot vagy eltávolíthatjuk  a nem kívánt termékeket. Ezt a “kosár frissítése” gombbal tehetjük meg.

4. lépés - Fizetés és pénztár

Ha minden szükséges terméket hozzáadtunk a kosárhoz, kiválaszthatjuk a PÉNZTÁR oldalon a szállítási és a fizetési módot. Ha a szállítási cím és a számlázási cím eltérő, válasszuk ki a “szállítás másik címre” gombot és írjuk be az adatokat. 
Miután a vásárlás összege meghaladja az 50000 Ft-ot kiválaszthatjuk az ingyenes szállítási opciót. A fizetési módok közül vállaszuk ki a nekünk megfelelőt és kattintsunk rá a “Megrendelés elküldése”-re. Ezek után kapunk egy emailt, hogy a rendelés megtörtént.